Soap brows – noe du vil elske eller hate

Det siste når det kommer til trender innen bryn, er soap brows. Det er noe du elsker eller hater… Og på enkelte ser det faktisk ikke bra ut! Men om du kler looken, så ser det strålende ut. Jeg skal nå fortelle dere om soap brows, hva det er, og hvordan du gjør det.

Typisk catwalk-look

Soap brows er noe jeg ser på som en typisk catwalk-look. En look som oss dødelige ønsker kopiere, og som enkelte kan pull off. Har du faktisk bryn som har litt hår, så kan soap brows se helt strålende ut. Har du bryn med lite hår, eller veldig lyse hår derimot… Da kan det være at du må hjelpe til med andre produkter istedenfor. For å skape illusjonen av mer bryn enn du egentlig har.

Soap brows approved

Soap brows gir en mer naturlig look

Tidligere har man sett at det skal være mørke kraftige bryn… Soap brows, går andre veien. Da skal resultatet være ganske naturlig. Det man gjør er at man virkelig utnytter hårene i brynet, slik at det blir en illusjon av at man har større bryn enn man kanskje har når hårene ligger helt naturlig og uten produkt. Jeg har snakket litt om sminke tidligere, og som dere vet er det en stor interesse for meg. Jeg må selvsagt sette meg inn i alle nye trender.

Trendene vil alltid endre seg, og du må ikke bli med på alle

Det er et faktum at i mote- og skjønnhetsverden så endrer ting seg konstant. Det betyr at det vil være trender man eeelsker, og tvert imot. Enkelte ting er virkelig ikke noe for alle, mens andre ting går viralt. Soap brows er virkelig en av trendene som har tatt av. Jeg syns det er gøy at man kan se et slags mønster. Det går fra mørkt til lyst, naturlig til unaturlig. I en slags rytme som pulserer… Med årstidene så vet man allerede at mot høst og vinter så blir fargene mørkere. Det blir mer brutalt. Røffere. Mot våren derimot så kan vi forvente lyse, glade farger. Gjerne pastell. En palett som er mildere. Det er fascinerende at det går så utrolig i rytme.

Linda Hallberg Soap Brows tutorial

Hvordan gjør man det?

Soap brows er noe som egentlig er veldig enkelt. Først og fremst så trenger du et soap brow produkt. Det finnes flere forskjellige varianter der ute, så bare velg og vrak. Det du gjør er at du bruker såpestykke istedenfor brow gel. Det høres kanskje sykt ut, men det er et kjent triks blant makeup-artister. Linda Hallberg er en kjent svensk makeup-artist som har en veldig bra tutorial på sin Youtube. Anbefaler dere å se den! Med ditt produkt så trenger du en spoolie børste, altså en børste som er formet som en brynskost. Spray litt setting mist på den for å fukte den, og beveg den nedi produktet. Det vil være lett å jobbe ut produktet i hårene, jeg lover. Og resultatet er kjempebra, og gir god hold dagen lang!