Sminke – ansiktet ditt er et kunstverk

sminkeprodukter

Er det noe som er vakkert, så er det et ansikt som lyser av selvtillitt. Og er det en ting som kan være med å gi god selvtillitt, så er det sminke. Jeg elsker at det er så utrolig mye forskjellig man kan gjøre med sminke, og det er bare fantasien som setter grenser.

Å leke seg med sminke

Jeg elsker å se at stadig flere, både kvinner og menn, tør å leke seg. Jeg syns de kan forvandle ansiktet sitt til et kunstverk, noe som er utrolig imponerende. Jeg har selv god erfaring med sminke, til tross for at jeg bruker lite av det selv. Men jeg har naturligvis mine favorittprodukter… Både når det kommer til meg selv, og når det kommer til hva jeg bruker på kunder. Det er gøy å leke seg, men ofte går jeg tilbake til favoritter som jeg vet at fungerer og er top notch. Som stylist så prøver jeg naturligvis mye i jobben min, og da er det enkelte ganger jeg finner nye produkter, mens andre blir med den ene gangen. Det er naturligvis viktig å ikke kaste produkter, så dersom jeg ikke liker dem så sørger jeg for at de får en ny eier som kan sette pris på dem. Det gjelder naturligvis hudpleieprodukter også. 

lip liners sminke

Noe nytt for en person trenger ikke være noe nytt på generell basis

Det er ofte jeg opplever at sminke jeg legger på mine kunder, er noe helt nytt for dem. Det kan være veldig klassiske looks, som de aldri har visst hvordan man gjør. Altså noe helt fremmed for dem, men som for en sminkeinteressert ikke er noe hokus pokus. Tvert imot. Det er så gøy å kunne åpne øynene for en vakker kunde til noe nytt som gjør at de får en fantastisk utstrålig. I tillegg kan jeg ofte se at deres selvtillitt går til neste nivå. Dette er ikke takket være meg, men takket være produktene og de små triksene jeg kan lære bort.

Klassiske looks

En god gammel klassiker er røde lepper og en kraftig svart cateye. Dette er noe jeg elsker å gå for, og det er en veldig trygg look. For noen vil det å ha røde lepper være “skummelt”. Dersom man ikke er vant med å bruke sminke så forstår jeg det. Da kan det være bedre for den personen å kjøre på med nude toner. Det kan gi et like fint, men mer nøytralt resultat. Det er ofte ikke mye som skal til for å gjøre en forskjell.

naturlig sminke

Den perfekte sminke look kan være ulik for hver enkelt

Det som er så fint når det kommer til sminke, er at det er ingen regler. Det er ingen som har noen fasit. Det kan være like fint med et usminket ansikt som et med en skikkelig utformet sminkelook. Det er så fint at hver enkelt kan finne ut hva den foretrekker. For noen er litt bb krem og litt mascara det de behøver, mens andre foretrekker full face foundation, øyenskygge, liner og løsvipper. Og det som gir akkurat DEG selvtillitt og får deg til å føle deg best, er det jeg synes du skal gå for. Alt er lov!