Dekorasjoner og forberedelser til hjemmefest

dekorasjoner og høst-tema

Det å ha flotte dekorasjoner til en hjemmefest krever gode forberedelser. Virkelig er det et par steg i denne planleggingen enhver vert bør tenke over før man inviterer til fest. De beste triksene blir delt med dere her.

Dekorasjoner for bord og stell

Når det kommer til bord og detaljer av dekorasjon av disse må du først spørre deg selv hvilket tema du ønsker å invitere til. Er det bohem stil? Er det en lukseriøs stil? Eller kanskje hjemmekoselig? Hva med søtt og romantisk? Dette er helt opp til deg og dine ressurser. Husk derimot at dekorasjonen skal være gjennomført til enhver tid. 

Du må derfor huske å bruke enten først en duk, med eller uten mønster. Deretter finnes det underlegg for tallerkene. Du kan også få tallerkenen i ulike farger og stiler, i tillegg til servietter, bestikk og glass. Ikke glem levende lys og blomster. På enhver blomsterbutikk kan de personliggjøre en borddekorasjon

Invitasjoner perfekt utformet til hjemmefesten

Selv om du kanskje tenker at du ikke trenger invitasjoner til en hjemmefest, så er dette det viktigste og det første steget i planleggingen. Invitasjoner og trykksaker er et absolutt nødvendig for å fullstendiggjøre enhver dekorasjon og temaet du har valgt.

I tillegg vil den inviterte føle seg hjertelig velkommen dersom de får en virkelig trykksak som er forsiktig utviklet, og spesielt laget for dem. 

 

dekorasjon og trykk for invitasjoner

Høst-tema for vår hjemmefest og de dekorasjoner som trengs

Faktisk har vi gjort det helt enkelt på vår hjemmefest i år. Høsten har kommet og derfor vil temaet være slik som sesongen. Vi er så heldige som har de nødvendige møbler og bestikk som trengs for å kunne skape en slik atmosfære.

For ikke så lenge siden skrev jeg nettopp om at høsten er her, og hva vi alle bør tenke på når det gjelder denne sesongen.

Det beste er å ha glass i ulike størrelser og former. I tillegg til dette, dersom dere har et bord i treverk er det virkelig det beste som finnes. Med de riktige møblene vil du kunne få skape en fantastisk og koselig følelse til din hjemmefest. 

Gullbestikk er virkelig det siste innen dekorasjons-verden. I dag er det enkelt å få kjøpt gullbestikk til en god pris. 

Gjestene ankommer og vi nyter kvelden

Når endelig gjestene ankommer kvelden er det viktig at vi fullstendig nyter tiden sammen med de. Det er flere som kan bli nervøse for at en kveld skal bli suksessfull. Likevel er det viktigste med en god fest, ikke dekorasjoner og maten, men selve selskapet. 

Gjestene vil fort føle om du er veldig nervøs over kvelden, så min personlig anbefaling til alle samme er å senke skuldrene og nyte kvelden. Det vil gå helt supert skal du nok se. 

Dersom det skulle skje at plutselig maten bli dårlig, brent eller en stol knekker – kontakt catering! Man kan kose seg like mye med noen pizza som et hjemmelaget måltid. Det viktigste er en god vin og en god latter. Det er nettopp dine venner og kjære som virkelig forlenger livet.