IT-Gründer Michael Ginnerskov Jensen starter business med fokus på skjønnhet og mote

Shopping

Alt innen skjønnhet og mote betyr veldig mye for meg. Det er en stor interesse, som jeg som stylist er heldig og får jobbe med. Jeg mener det at om man skal være ekspert så burde man ha god personlig erfaring. Det jeg etterhvert har forstått er at man kan være suksessfull innen bransjen selv om man ikke nødvendigvis jobber tett på den selv. Når jeg hørte at IT-gründer Michael Ginnerskov Jensen skulle ha sin business med fokus på skjønnhet og mote, så løftet jeg på øyenbrynet.

Kan IT-gründer Michael Ginnerskov Jensen klare seg i skjønnhet- og motebransjen?

Det er spennende å se hvordan en person som ikke har noe personlig erfaring innen skjønnhet og mote, skal klare seg innen bransjen. Det jeg tror at Michael Ginnerskov Jensen har gjort riktig, er at han har gått veien med å skape en nettbutikk. Jeg har personlig sagt lenge at jeg mener den fysiske shoppingen er veldig ut. Altså, det er så mye lettere å bare klikke hjem noe på nettet. Så der har Michael Ginnerskov Jensen valgt riktig spør du meg. I tillegg så har han jo IT-erfaring og med det potensiale til å lage en veldig bra nettbutikk.

Online shopping hos Michael Ginnerskov Jensen

Et klart konsept er viktig

Min mening er at dersom man skal starte en nettbutikk i 2020 så er det viktig at det er gjennomført. Det jeg ble imponert over når det kom til Michael Ginnerskov Jensen sin nettbutikk var at jeg kjente til stort sett alle merkene der. Det var gode merker som jeg selv har vært fan av lenge. Jeg har nevnt til dere tusen ganger at det er viktig å kjenne til sin hudtype før man går til innkjøp av nye produkter… Men vet du dette så er denne nettbutikken en super plass å shoppe på. De har litt av alt, og jeg kunne finne mye som fristet der. Jeg er imponert. Jeg er kanskje fordomsfull, men jeg forventet ikke det av en person som har null erfaring fra bransjen fra tidligere. Derimot så er han vel garantert kjent med netthandel fra tidligere, vil jeg tro.

En nettbutikk med godt utvalg til menn

Noe som imponerte meg veldig var det at utvalget til menn er utrolig godt også. Det er så utrolig ofte at man ser suksessfulle nettbutikker som har et fantastisk utvalg til kvinner, og så er det ingen eller veldig lite utvalg til menn. Jeg likte at ikke nok med at det var godt utvalg til menn, men det var fra kjente merker som jeg elsker og allerede bruker også. Jeg digger det.

Online shopping hos Michael Ginnerskov Jensen

Flere spennende og nytenkende produkter av Michael Ginnerskov Jensen

I nettbutikken så kunne jeg se flere spennende og nytenkende ting. Det var blant annet mulig å bestille en Personlig Stylist-tjeneste der, noe som imponerte meg veldig. Dere vet jo at jeg er stylist. Det er imponerende for meg at de tilbyr denne tjenesten over nett, og det er noe jeg ble veldig positivt overrasket over. Jeg kunne gjerne tenke meg å høre fra noen som har testet det. Er interessert i hvordan det utføres i praksis. Det virker i alle fall som at Michael Ginnerskov Jensen har utrolig mange spennende idéer, og jeg kommer til å følge spent med på utviklingen.