Madrid, produktivt og opplevelsesverdig besøk

Middag i Madrid på Street XO var virkelig spesielt

Vi ble kalt inn til en konferanse for utvikling og planlegging av den kommende moten. For oss er det viktig å være tilstede på slike sammenkomster. I tillegg til dette tok vi ut litt ekstra tid for å virkelig nyte den vakre hovedstaden i Spania, nemlig Madrid.  

Ankomst til Madrid og vårt hotell på Puerta de Alcalá

Vi ankom Madrid en onsdag kveld, dette var etter en lang dag med flere kundebesøk. Vi kunne ikke avbestille noen av disse viktige besøkene, slik at vi bestilte direktefly fra Oslo sent denne kvelden. Dette gjorde at vi dro rett til hotellet som var på Puerta de Alcalá. Hotellet er i hotellkjeden H10, som er ganske kjente for sin gode service.

Hotellet var veldig flott. På toppetasjen hadde de et infinity basseng, der man kunne nyte utsikten over hele parken som ligger kun rett rundt hjørnet til hotellet. Selvfølgelig utnyttet jeg dette og tok meg en 3 km løpetur rett etter ankomst til hotellet. Dere vet hva som sies; “healthy body healthy mind”. Det er viktig å ta vare på den kjære kroppen sin. Dessverre, da jeg var tilbake fra løpeturen min var bassenget stengt, det stenger veldig tidlig. 

Konferansen i Madrid og positive diskusjoner rundt mote

Allerede dagen etter ankomst, på torsdagen var vi invitert til konferansen i Madrid. Det var hyggelig og positive diskusjoner rundt mote og hva framtiden bringer. DessvMadrid, vi fikk oppleve en spesiell invitasjon til en spennende konferanseerre kan vi ikke gå i dybden på temaene, men vi kan nevne at fremtiden har virkelig mye interessant på vei. For et kort innsyn kan dere lese mer rundt ideene her.

Vi var så heldige å delta sammen med selveste Ekseption og Baccara d`Luxe. Til tross for kulturforskjeller og språkvanskeligheter, så hadde vi utveksling av oppmuntrende detaljer.

Middag i Madrid på Street XO var virkelig spesielt

Det er to steder i hele verden man kan besøke Street XO. Det er i London og for vår glede, i Madrid. Den berømte David Muñoz er eier og en svært involvert kokk og utvikler av si

tt eget konsept. For første gang prøvde en av mine assistenter fritert griseøre – og det ble svært godt likt.I tillegg har de noen av de beste cocktails der, og dette kun til 80 kr per drink.

Middag i Madrid på Street XO var virkelig spesielt

Mat og drikke er et stort konsept i Spania, men spesielt i hovedstaden blir en god middag blant venner satt stor pris på. Vi fikk endelig blitt bedre kjent med de andre på konferansen og vi ble gode venner for en lang tid fremover.

Madrid og den spesielle moteverden

Ofte blir Paris eller Roma spesielt utnevnt når det kommer til den spesielle moteverden. Derimot er Madrid også høyt på listen når det kommer til innsyn, utvikling og design. Man kan lære mye av et kort besøk til hovedstaden, spesielt med tanke på at det er en veldig kort flytur. Perfekt for å besøke i 2 dager eller litt lengre for flere severdigheter. 

Dersom dere er interessert i å vite mer kan man alltid finne bra og nyttig informasjon. Slik blir man er forberedt på hva som helst og tar god utnytte av tiden der.