Høst 2020 – disse trendene må du teste

høst mote

Høsten er på vei. Den kommer kjappere enn jeg er klar for. Men høst betyr nye trender og at motebildet endrer seg. Jeg gleder meg til høstmote, og er veldig klar for å bytte ut enkelte ting i garderoben min. Høsten er en god unnskyldning for å bytte ut litt i garderoben, og det er noe en moteinteressert mann som meg setter pris på. Jeg skal fortelle dere om hva jeg gleder meg til med i høst når det kommer til mote.

Varme jakker er tilbake

Høst er synonymt med varme jakker for meg. Og jeg elsker det. Jeg kler meg alltid opp i en varm jakke fra september til mai. Og det at den skal være fasjonabel er ingen spørsmål. Jeg elsker en klassisk trenchcoat, men den kan fort bli for kald, når vintermånedene sniker seg på. En annen ting som er viktig er å passe på å tilføre nok fukt når høsten kommer. Jeg lar meg inspirere av varme brune toner. Jeg syns for eksempel at den typen jakke på bildet under, er utrolig fin. Tror jeg skal gå til innkjøp av en sånn en. Må naturligvis kombinere med skjerf og hansker i løpet av høsten. Viktig å ta vare på seg selv og hals og hender. Ikke bra å gå rundt og fryse.

Høst jakke

Varier med tilbehøret ditt

Når det kommer til kaldere årstider, så er det gjerne sånn at man har en jakke eller to som man bytter på. På sommeren kan det fort være at man har fire-fem jakker. Altså at man får variert sine antrekk mye mer. Det er gjerne sånn at høst og vinterplagg er dyrere også. Derfor anbefaler jeg alltid en ting til både kvinner og menn. Det jeg anbefaler er at man kjøper variert tilbehør. Kjøp deg skjerf og hansker eller luer i forskjellig farge. Bruk vesker i forskjellig stil og farge. Med det så har du plutselig forskjellige antrekk, til tross for at du har samme jakke.

Mine favoritter når det kommer til tilbehør

Jeg er veldig fan av å bruke skjerf. Jeg liker at man kan gå med det “åpent” bare hengende rundt skuldrene om det føles varmere i været… Eller at man kan slå det om seg dersom man er kald. Jeg har alltid et svart basic skjerf. Det er standard hver høst. I tillegg liker jeg å leke meg med mønster og farger. Hvilke jeg velger kommer an på hvilken jakke jeg ender opp med den høsten.

Herretrender kan variere veldig

Trender for menn kan variere så sykt. Men det viktigste er å velge det man er komfortabel i. Det er sånn det er når det kommer både til sminke og mote. Gjør det du foretrekker og er komfortabel i, så blir det bra. Er du komfortabel så vil du utstråle selvtillitt uansett om det er med en blå boblejakke eller en kamelfarget frakk. I tillegg så vil jeg nevne at det er ingen skam å bruke samme jakke som du brukte i fjor. Er den fortsatt i fin stand, så hvorfor ikke. Det er enda en god grunn til å kjøpe et plagg i en ganske basic farge. Da kan du bruke de flere år på rad, noe som bare er et pluss.