Et Honest Kiss medlemskap gir deg mange muligheter innen mote

Shopping av herremote

Det å bli medlem i en klubb eller lignende er noe jeg ofte har reservasjoner mot. Men når jeg fant ut at et Honest Kiss medlemskap kunne gi meg mange fordeler innen mote, så ble jeg veldig fristet. Jeg har blitt medlem i Honest Kiss sin klubb, og forsøker å dra nytte av mitt medlemskap. Jeg skal fortelle dere om noen aspekter med mitt Honest Kiss medlemskap som jeg er veldig fornøyd med.

Med ditt Honest Kiss medlemskap får du tilgang til mote- og skjønnhetsprodukter til fantastiske priser

Som dere vet er jeg opptatt både av skjønnhet og mote. Jeg vil ha god kvalitet, og merker jeg kan stole på. Jeg bryr meg om trender og forsøker å oppdatere garderoben min deretter. Dersom dere vil lese min post om Høsttrender 2020 så kan dere trykke her. På Honest Kiss så har de utrolig mange gode merker, og takket være mitt medlemskap så får jeg utrolig gode priser på varene. Jeg blir så glad når jeg kjenner igjen merker jeg har brukt tidligere, og jeg vet at er bra… Til helt fantastiske priser. Jeg merker jo på kvaliteten at det er helt det samme som jeg har fra før av.

Testet ved hjelp av et plagg jeg kjenner til, om kvaliteten er den samme

I mitt tilfelle så testet jeg dette med en herlig Levi’s bukse som jeg elsker. Kjøpte en ny bukse i helt samme modell som jeg har fra før av, men til en mye billigere pris. Og det er helt samme plagg! Eneste forskjellen er at den jeg hadde fra før av kan merkes at er brukt. Jeg ble utrolig glad, både fordi jeg elsker Levi’s buksen, men også fordi jeg nå vet at jeg trygt kan kjøpe gode produkter hos Honest Kiss. Medlemskapet gir store fordeler når det kommer til pris.

Kule t-skjorter

Mine favorittmerker i forskjellige kategorier

Jeg nevnte for dere at jeg kunne finne mange merker jeg er glad i hos Honest Kiss. Takket være mitt Honest Kiss medlemskap i klubben deres, så får jeg tilgang til eksklusive moteartikler som kun medlemmer av klubben får tilgang til. Det er som jeg tidligere nevnte ingen hemmelighet at jeg setter kvalitet veldig høyt. Det er også slik jeg selv forsøker å jobbe. På grunn av dette så setter jeg stor pris på for eksempel Ray-Ban sine solbriller. Jeg er veldig fornøyd med det paret jeg allerede har, men jeg kan absolutt tenkte meg å gå til innkjøp av et til siden jeg nå får denne gode prisen.

Den beste kvaliteten på klær til herre

Armani Exchange er et merke jeg alltid er fornøyd med. Det er god kvalitet og plaggene holder lenge. Liker at jeg vet at jeg ikke trenger å bytte ut plaggene bare etter en sesong. De har på generell basis veldig stilige plagg, så det er et merke jeg anbefaler til alle moteinteresserte. John Richmond har flere gode overdeler som jeg liker å gå for når det blir høst og jeg føler jeg vil kle på meg litt mer, men samtidig se fasjonabel ut. I tillegg så nevnte jeg jo for dere at jeg allerede har benyttet meg av mitt Honest Kiss medlemskap og bestilte meg et par jeans fra Levi’s. Elsker dem! Sjekk ut de jeansene, uavhengig av hvor du kjøper dem. Men dersom du også blir med i klubben så kan du benytte deg av de gode prisene du får med ditt Honest Kiss medlemskap.

Online shopping med mitt Honest Kiss medlemskap

En mulighet til å gjøre verden bedre takket være donasjon

Noe som jeg syns er et fantastisk initiativ er donasjonsprogrammet til Honest Kiss. Dersom du har et Honest Kiss medlemskap så kan du benytte deg av dette. Det som det går ut på skal jeg gå enda mer inn på snart, men jeg vil bare si at jeg syns det er en veldig god idé. Det å gi til veldedighet er noe jeg alltid har syns er veldig viktig, og det er jo så enkelt. Vi har alle en eller annen konteiner vi kan donere klær, sko eller lignende, i vår hjemby eller bygd. Det er et faktum. Det kan hende at enkelte plasser ikke har det, men det skal i alle fall ikke være langt til nærmeste plass man kan donere. Og nettopp det viser hvilket godt konsept det å donere klær er.

Hvordan donasjonsprogrammet fungerer…

Det er utrolig enkelt. Du benytter deg av ditt Honest Kiss medlemskap og kjøper klær i nettbutikken. Velg dine favoritter, og få de hjem i postkassen din. Når du har fått de hjem, så er det på tide å nyte av det du har kjøpt deg. Hver gang jeg får en pakke hjem i posten så blir det som en liten fest hos meg. Er det noen moteartikler jeg har kjøpt så blir det moteshow i stua, for å teste at plagget sitter bra. Har jeg derimot kjøpt meg noen produkter til hud eller hår så må jeg teste de så fort som mulig. Det gjelder uansett hvor jeg shopper fra… Jeg vil jo sjekke ut det jeg akkurat har kjøpt meg.

Å faktisk ta steget og donere plagget

Når du har nytt av det du har kjøpt deg (og i dette tilfellet så er det naturligvis snakk om moteartikler, ikke sminke og hudpleie)… Så kan du etter minst 6 måneder, velge å donere det. Skulle du ønske å ha det lenger, så er det ingen problem. Hvis du har et medlemskap hos Honest Kiss i hele den perioden, så vil du kunne få pengene du betalte for plagget du kjøpte hos dem, tilbake når du donerer det. Det eneste du trenger er at du får en kvittering fra den veldedige organisasjonen du donerte til, som viser at du har donert plagget. Dette må du deretter sende inn til Honest Kiss og dersom du fortsatt har ditt medlemskap så vil du da få et gavekort på nøyaktig samme beløp som du betalte i utgangspunktet. I mitt hode er det det samme som å få plagget gratis. Du vil da kunne bruke gavekortet (som forresten ikke går ut) på hva du måtte ønske deg av nye moteartikler istedenfor. Du får altså oppgradere garderoben din så godt som gratis. I tillegg så er dette både miljøvennlig og du hjelper noen som behøver det.

Å shoppe nye høstplagg

Å tenke bærekraftig for å forbedre miljøet

Alle oss moteinteresserte kan vel innrømme at vi konsumerer litt mer enn vi burde. Jeg er i alle fall ikke redd for å innrømme det. Det er nettopp på grunn av dette at jeg ble veldig imponert når jeg oppdaget donasjonsprogrammet som jeg får ta del i på grunn av mitt Honest Kiss medlemskap. Jeg kommer til å benytte meg av dette når det kommer til plaggene som jeg kjøper i medlemsseksjonen til Honest Kiss. Når jeg så godt som kan få dem gratis så takker ikke jeg nei. Det er vel flere av oss som tenker det? Det gjør meg godt at jeg hjelper på der jeg kan i forbindelse med å forbedre miljøet. Vi kan alle gjøre små ting som i det store bildet gjør en forskjell dersom vi er flere som gjør det.

Andre små ting man kan gjøre for å forbedre miljøet

Siden vi allerede er inne på miljøet så tenkte jeg at jeg like greit kan dele med dere noen små ting jeg gjør for å forbedre miljøet. Være litt miljøvennlig. Jeg resirkulerer og panter ALLTID. Kom igjen dere! Er det noen av dere som ikke gjør dette i 2020 så burde dere skamme dere. Vi bor i Norge og vi har et veldig godt system når det kommer til resirkulering og pant, så vi burde absolutt dra nytte av det. Håper at alle dere som leser dette tar tak i det, dersom dere ikke er flinke allerede. I tillegg til både resirkulering og pant, så kan det hjelpe veldig på at man IKKE kaster mat, og at man spiser mindre kjøtt. Jeg er ikke vegetarianer, men jeg prøver mitt beste når det kommer til å trappe ned. Alt hjelper.

Husk å alltid resirkulere

Mitt Honest Kiss medlemskap kan gjøre livet enklere for meg

Jeg har allerede nevnt for dere at jeg syns donasjonsprogrammet er genialt. Det er et faktum, og jeg tror ikke det er noen av dere som er uenige i det. Det er noe som også får meg til å bli mer obs på det at jeg skal huske å donere klær når jeg er lei av et plagg eller ikke får brukt dem så mye som jeg skulle ønske. I tillegg så syns jeg at det er veldig enkelt og greit at jeg får gavekort hjem hver måned som jeg takket være mitt Honest Kiss medlemskap kan bruke i medlemsseksjonen deres, der de har eksklusive produkter. Jeg kommer til å på enkelt vis kunne få tak i produktene jeg liker og som jeg kjenner til. I tillegg så har jeg enkelt muligheten til å finne nye produkter takket være deres gode utvalg.