Min CouponTigers anmeldelse

Jeg er utrolig glad i alt som heter skjønnhet og mote. Det har dere helt sikkert fått med dere til nå, haha. Når det kommer til begge deler så er jeg opptatt av at det skal være god kvalitet, og skikkelige produkter. Jeg kom over en nettside som heter CouponTigers, og ble veldig positivt overrasket over utvalget der. Her kommer min anmeldelse av CouponTigers.

Jeg setter alltid standarden høyt

Når det kommer til alt innen skjønnhet og mote så setter jeg standarden høyt. Det er noe som er viktig for meg, og noe jeg står fast ved. Jeg vil ikke ha noe “halvbra” bare for å ha det. Da vil jeg heller ha litt færre produkter, men vite at kvaliteten er på topp på de jeg faktisk har. Så man kan kanskje kalle meg litt kresen. Når jeg oppdager nye sider slik som CouponTigers, så lurer jeg alltid på om noen andre har erfaring med det samme Derfor googlet jeg CouponTigers anmeldelse, og fant ikke så mye for å være ærlig. På grunn av dette bestemte jeg meg for å lage denne posten, i håp om å kunne hjelpe andre som meg.

Undersøker til min CouponTigers anmeldelse

På CouponTigers har de noe i alle kategorier

Jeg er alltid litt skeptisk når jeg ser nettbutikker som skal selge alt mulig. Det er liksom en kjent sak at de som snevrer seg litt inn på saker gjerne er eksperter på det. Typiske nisjebutikker. Men igjen, man kan jo også være flink på flere ting på samme tid… Jeg anser meg selv som en av de, uten å skryte for mye. Jeg er jo som dere vet profesjonell innen hud, hår, sminke og mote. Så det er mulig… Derfor ser jeg med spenning på denne nye nettbutikken. Jeg vet ikke om den faktisk er ny, eller om det er jeg som ikke har oppdaget dem tidligere. I min CouponTigers anmeldelse, så kommer jeg til å gå inn på mine tanker, i tillegg til å fortelle om hva jeg syns om flere aspekter av nettbutikken. 

Jeg oppdaget merker jeg allerede holder kjær

Noe av det første jeg la merke til når jeg kom inn på nettbutikken var at jeg umiddelbart kjente igjen flere merker som jeg allerede elsker. Det er et stort pluss for CouponTigers, som vil gjøre at jeg gir de høyere karakter på min anmeldelse. Det å kunne stole på merkene jeg bruker, og vite at de forsøker å være bærekraftige og miljøvennlige. I tillegg så er det viktig for meg at de har gode ingredienser som ikke er skadelig for oss mennesker. Dette gjelder naturligvis når det kommer til hud- og hårprodukter. Når det kommer til klær så er jeg opptatt av å støtte rask mote minst mulig. Det kan i blant være vanskelig, men jeg syns det var fint å se at det virker som noe som CouponTigers har tenkt på.

CouponTigers har et donasjonsprogram

Et donasjonsprogram som gjør shoppingen mer bærekraftig

Jeg oppdaget til min store overraskelse at CouponTigers har et donasjonsprogram. Det er noe som jeg ser på som utrolig positivt. Det gir pluss når det kommer til min anmeldelse. Som jeg nevnte tidligere så ønsker jeg ikke å støtte rask mote. I enkelte situasjoner er det utrolig vanskelig… Men jeg forsøker mitt beste, og det syns jeg vi alle burde gjøre. Det er fint å vite at merker som visse kanskje ser på som mer eksklusiv, gjerne er det på grunn av at de har en mer gjennomgående og god prosess i forbindelse med hvordan de produserer varene sine. For min del så har jeg ingenting imot å betale litt ekstra for det. Å se på CouponTigers med et skeptisk øye og være streng men rettferdig er viktig. Det er ikke vits å lage en anmeldelse hvis ikke. Men donasjonsprogrammet er noe som trekker opp for min del.

CouponTigers gjør det enkelt å gi til veldedighet

Å gi til veldedighet dersom det er noe jeg ikke har bruk for er noe jeg ofte gjør. Et annet alternativ er å gi det til en venn, eller selge det på Tise. Jeg har egentlig ikke brukt Tise så mye, men det er jo absolutt ikke en dum idé for å hjelpe til med gjenbruk av klær. Når det kommer til hvordan det fungerer hos CouponTigers så er det veldig enkelt. Du må ha eid plagget i minst 6 måneder, og deretter så kan du donere det til hvilken som helst veldedighet du ønsker. Jeg sjekker alltid ut om noen har skrevet en anmeldelse på nett før jeg bestemmer meg for hvilken veldedighet. Men altså, jeg syns vi har mange gode alternativer i Norge.

Ganske skuffet over utvalget til hår

Som stylist og frisør, som jobber utrolig mye med hår… Så må jeg bare si at jeg ble ganske skuffet over utvalget de har på CouponTigers for øyeblikket. Ikke generelt, men i kategoriet hår. Altså… Jeg forventet mer! Hadde jeg skulle laget en CouponTigers anmeldelse bare basert på hårproduktene så hadde det ikke blitt bra. Jeg la merke til at de har flere gavepakker tilgjengelig som inneholder forskjellige hårprodukter. Gode hårprodukter som jeg ofte anbefaler til andre. Som alltid avhengig av hårtype og lignende, bare for å ha nevnt det! Men det jeg syns er dumt, er at man ikke kan kjøpe produktene separat fra gavepakken. Det er i alle fall min mening. Kanskje det er noe de vil endre i framtiden. Håper det.

Frisør

Gode merker til billige priser når det kommer til hud

Det jeg reagerte på i min undersøkelse til min CouponTigers anmeldelse, var at de har veldig gode priser på hudpleieprodukter fra gode merker. Carita og Decleor har lenge vært favoritter hos meg. På grunn av at jeg kjenner såpass godt til disse merkene, så la jeg merke til at de har en veldig god pris på de! Det blir nok der jeg kjøper akkurat disse merkene neste gang. Det er kategorisert som pleie til dame og pleie til herre… Men som vi alle vet så har det faktisk ikke noe med kjønn å gjøre, det har med hudtype og hudtilstand å gjøre. Riktig nok kan huden til en mann og huden til en dame gjerne ha typiske særtrekk, men det gjelder ikke for alle. Så ikke la dere “låse” til at det står et kjønn på produktene. Sjekk ingrediensene og hva de skal gjøre for huden før du bestemmer deg.

Moteklær til herre fra merker med god kvalitet

Som en fasjonabel mann som er opptatt av mote og trender, så blir jeg utrolig glad når jeg ser at utvalget til herre er bra. På CouponTigers har de merker jeg er glad i og som får generelt gode tilbakemeldinger og anmeldelser. Adidas er en av mine favoritter når jeg ønsker klær som er avslappende, eller til trening. I tillegg til det så er jeg stor fan av Diesel sine jeans, og fant et par modeller jeg tror jeg må gå til innkjøp av i løpet av høsten. Man kan aldri få nok av et par gode jeans. Spesielt når det kommer til jeans så er kvaliteten så utrolig viktig. Altså, finnes det noe verre en jeans som bare mister hele formen etter en vask eller to? Det gjør det ikke. Når man kjøper et par jeans med skikkelig kvalitet, så holder de lenger også. Anbefales å sjekke ut Diesel generelt, jeg har vært veldig fornøyd med de tidligere i alle fall. 

Moteklær til herre

Flere favoritter hos CouponTigers øker resultatet til anmeldelsen

Calvin Klein har utrolig stilig tilbehør til herre. Jeg tror faktisk at jeg kommer til å kjøpe et par julegaver hos CouponTigers i år, på grunn av at prisene er så gode. I tillegg så fant jeg mange produkter jeg kunne tenke meg å gi bort. Enhver mann trenger en trendy kortholder. Kvaliteten er så god, og jeg har veldig lyst på den grønne i 100% lær. I tillegg til den så har jeg lyst til å gå til innkjøp av et par vinterboots fra Carrera Jeans. De ligner litt på de fra Timberland. Veldig stilige, og passer til de fleste antrekk som jeg kan tenke meg å gå med i vinter i alle fall. Jeg kommer til å holde utkikk utover høsten og se om de får inn enda flere nyheter som jeg kan oppdatere garderoben min med. 

Den endelige dommen i min CouponTigers anmeldelse

For å oppsummere min CouponTigers anmeldelse så vil jeg si at jeg er veldig positivt overrasket. Jeg kommer til å følge spent med. Jeg vil holde utkikk på hvordan det utvikler seg i forbindelse med de tingene jeg nevnte at jeg ønsket forbedring innen. Da tenker jeg spesielt på det med hårprodukter. Når det kommer til klær så kommer jeg absolutt til å oppdatere høstgarderoben min litt takket være deres gode utvalg. Jeg blir veldig glad når jeg ser at en butikk har ganske lik mengde utvalg både til kvinner og menn. Nå savner jeg bare et enda større utvalg, men såvidt jeg forstår er de en ny nettbutikk. Jeg regner med at vi vil se en utviding innen kort tid. Håper dere likte min anmeldelse, og at den kan være til hjelp for noen.