Er CouponSmash svindel eller ekte vare?

Er CouponSmash svindel eller ekte vare?

Jeg har hatt meg en shopperunde på CouponSmash, og tenkte dele min opplevelse med dere. Når man oppdager en ny nettbutikk, som CouponSmash er… Så tenker i alle fall jeg alltid “hmm, er CouponSmash svindel eller ekte vare”? Heldigvis sjekka jeg det ut nærmere og fant ut av dette. Tenkte dele mine funn med dere, i håp om å kunne hjelpe flere som er usikker på om CouponSmash er svindel, eller ikke. Så her kommer det jeg har funnet ut av, og mine opplevelser.

Gode produkter til en pris som nesten virket for god til å være sann

Det første jeg la merke til er at CouponSmash har utrolig gode produkter, til veldig billige priser. Akkurat dette var faktisk noe av det første som fikk meg til å lure på om det kunne være CouponSmash svindel på gang. Jeg har som dere vet mine favorittmerker, og de er gjerne litt dyrere enn “andre”. Ikke fordi jeg er opptatt av å bruke dyre merker, men fordi jeg er opptatt av kvalitet. Jeg la merke til at CouponSmash er opptatt av at gode merkevarer skal være lettere tilgjengelig. Det er noe jeg kan sette pris på. 

Er CouponSmash svindel eller trygg?

Å forsikre meg om at ikke CouponSmash driver svindel

Jeg leser alltid rundt på nettet før jeg nettshopper en ny plass. Har noen hatt erfaringer fra tidligere, er CouponSmash svindel, eller ikke? Eller er folk stort sett fornøyde? Det vil jeg vite, og på grunn av dette googler jeg alltid en runde først. I tillegg så går jeg også inn på nettsiden og leser eventuelle vilkår de har. Det er et godt tegn å se at Couponsmash har sine vilkår tilgjengelig. Da får jeg ikke inntrykk av at det er mulig at det er sånn at man kan bli utsatt for CouponSmash svindel. Jeg kunne lese svart på hvitt hva jeg blir med på. Anbefaler alle at det er noe dere undersøker før dere handler fra en ny nettbutikk. Sjekk hva du blir med på, hva takker du ja til ved å binde deg til et kjøp hos dem. Et kjøp og det er det… Eller flere ting? 

Husk å lese vilkår

Favoritter innen sminke som passer til de fleste

Som stylist så er det sånn at jeg elsker når sminken jeg bruker kan ha flere formål eller passe til flere anledninger eller hudtoner. Det er derfor enkelte av mine favoritter er produkter som hvem som helst kan bruke, uansett hvilken hudtone eller hudtype du har. Jeg likte det å se at merkene jeg kunne finne hos CouponSmash er gode merker som jeg kjenner til, og som ikke hvem som helst som driver med svindel kunne jobbet med. Det er i alle fall sånn jeg tenker på det, og det fikk meg til å bli beroliget.

Alle vil ha en frisk og fin glød

Jeg elsker å fokusere på glød når jeg legger sminke på noen. Det gjelder også i de tilfellene der jeg bruker sminke selv. Jeg vil fortsatt se ut som den mannen jeg er, men med en sunn og frisk glød. Maybelline Master Strobing Stick er et produkt som jeg virkelig elsker. Det gir en fantastisk highlighting effekt, og passer alle hudtoner. Om du ikke vil ta den direkte på huden så kan du jobbe den inn med fingertuppene slik at den smelter inn i huden. Et annet produkt som jeg syns er magisk er Estée Lauder sin Double Wear Foundation. Den er helt super, og jeg elsker at den faktisk har over 60 forskjellige toner. Det er liksom ikke svindel, og lurer deg ikke. Det gjør det i alle fall enklere å finne en tone som kan matche nettopp din hudtone. Har du testet den? Hvis ikke så anbefales det.

To favoritter

Bryn blir bare mer og mer viktig for enhver sminkelook

Det er fantastisk at man kan gjøre så mye forskjellig med bryna sine, alt etter hvilket resultat man ønsker. Jeg bruker forskjellige produkter på forskjellige klienter, og varierer alt etter hvilket resultat vi ønsker å ha på looken. Jeg hører naturligvis alltid på klienten min, men de kommer jo til meg som stylist for en grunn… Så jeg deler alltid min mening med dem, og så finner vi en gylden middelvei. Jeg har tidligere skrevet om soap brows, som er den nyeste trenden innen bryn, så dere kan lese det lenger ned på nettsiden. Elsker at CouponSmash har godt utvalg når det kommer til brynsprodukter, slik at alle kan finne det de måtte ønske. Er veldig interessert i å høre hvilke brynsprodukter dere foretrekker… Det er alltid gøy å høre! 

Den deilige følelsen av å vente på en pakke

Noe jeg må innrømme er at jeg elsker følelsen av å vente på en ny pakke som er på vei i posten. Jeg bestiller ofte på nett, men sjeldent når jeg skal teste nye produkter. Skal jeg prøve noe nytt, uansett hvilken type produkt… Så vil jeg lukte, kjenne på konsistens, følelse… Liker jeg det? Sikker? Hvis svaret er ja – så tester jeg produktet. Når det kommer til nettshopping, så er jeg mer sånn at jeg liker å bestille produkter jeg allerede kjenner til. Da vet jeg at det ikke for eksempel er CouponSmash svindel, eller lignende. Jeg vet allerede at jeg er fornøyd så jeg behøver ikke tenke på om jeg liker konsistens eller duft. Det er en utrolig god følelse og vite at det er noe på vei i posten som jeg er kjempeglad i. En god hårkur eller en basic genser. Herlig følelse. 

De varene jeg som oftest bestiller på nett

Jeg bestiller ofte skjønnhetsprodukter på nett, og kan aldri vente på at det kommer til meg. Ettersom jeg fant ut at jeg ikke trengte uroe meg for CouponSmash svindel, og at det er en god nettside, så kommer jeg nok til å bestille noen favoritter derfra. Jeg tester utrolig mye forskjellig både på jobb og i mitt private liv, og finner fort favoritter. Hårproduktene jeg bruker fast er noe jeg elsker å bestille på nett, fordi det er så enkelt å bare få det rett hjem. Jeg trenger liksom ikke stusse på om jeg skal ha det eller ikke. Jeg vet det allerede. Det gjelder også hudpleieprodukter jeg bruker fast. Mye enklere å bestille det på nett, spør dere meg. 

Elsker å motta pakker

At CouponSmash driver svindel går vel ikke når de har en Personlig Stylist-tjeneste

Som stylist så må jeg si at jeg absolutt hoppet i stolen når jeg fant ut at CouponSmash tilbyr en Personlig Stylist-tjeneste. Det kan vel ikke være mulig at de kan drive svindel. Couponsmash har jo så utrolig mange tilbud og dette er jo snakk om en ekte person som skal gi deg tips og råd. Jeg er veldig opptatt av både den delen av jobben som stylist som går ut på det å både gi personlige motetips, men også skjønnhetsdelen. Det er utrolig deilig å gi en vakker klient tips til hvilke farger som får øynene til å poppe, eller hvilke sko som er trendy i høst. I tillegg så elsker jeg det å gi tips til hvordan å style håret til hver enkelt. Det er så mye man kan leke seg med som forandrer seg fra person til person. 

Måtte undersøke hvordan det fungerer

Jeg bestemte meg for å sjekke ut den Personlige Stylist-tjenesten til CouponSmash, for å sjekke kvaliteten på tjenesten. Kan dette måle seg med en stylist i det virkelige liv eller ikke? Er Personlig Stylist-tjenesten til CouponSmash svindel, eller er det verdt pengene? Det var det store spørsmålet jeg stilte meg før jeg prøvde det. Før jeg går inn på detaljer så vil jeg si at den personlige oppmerksomheten som du kan få av å gå til en stylist i det virkelige liv, i tillegg til detaljene du kan få som sminke- og hårtips… Det er bedre enn online-tjenesten. Men! Det er ikke verst i forhold til hva du får på nettet. Jeg syns det var utrolig bra når det kommer til de som trenger enkle råd og tips i forbindelse med stil og trender, eller ikke har lyst eller mulighet til å oppsøke en fysisk stylist. 

Personlig Stylist

Den endelige dommen fra min side – er CouponSmash svindel eller ikke?

Nå må jeg bare si at alt i denne posten er mine meninger. Dette er mine synspunkter og det jeg syns om nettbutikken CouponSmash. Jeg startet det hele med å spørre meg selv det store spørsmålet “er CouponSmash svindel eller ekte vare?”. Og det jeg fant ut er at det er absolutt ekte vare. De er en nettbutikk med utrolig godt utvalg som jeg absolutt kommer til å benytte meg av i fremtiden. Jeg er ikke en sånn person som bare handler én plass, fordi jeg liker å teste litt av hvert… På grunn av dette så vet jeg at neste gang så kommer jeg til å prøve noe annet. Det er bare sånn jeg er! Men det er fint å vite at CouponSmash er en nettbutikk jeg vil gå tilbake til