New York, vår etterlengtet reise til USA

New York, en by i mitt hjerte

Endelig var tiden kommet for en etterlengtet reise til USA, nemlig min og den eneste byen i mitt hjerte, New York. Lenge har vi planlagt en reise hit, men med tanke på omstendighetene har vi ikke fått reist før nå. Her tar jeg med dere på besøket vårt i USA.

Stress gjennom arbeid og ro som er helt nødvendig

Det er helt vanlig å kjenne på stress, press og uroligheter i arbeidet. Derfor er det absolutt viktig med avkobling, og det å finne en ro som er helt nødvendig for å kunne få tilbake energi, motivasjon og styrke. 

Corona har virkelig hatt en stor påvirkning på oss alle. Om ikke økonomisk press, så i hvert fall press og stress i forbindelse med dette forferdelige viruset som har gjort mange av våre elskede syke eller som beklagelig har gått fra oss. 

Problemet med denne sykdommen er at vi har fått begrensinger i Norge på hvor og når vi kan reise. Dersom man forlater landet føler man at én går imot regler, normer og anbefalinger fra staten – man blir nesten en forræder i øyne på noen. Siden man faktisk risikerer å bringe mer Corona inn i landet. Dette er absolutt ikke noe man ønsker å oppleve, så ofte velger man derfor å gjøre som alle andre. Man blir derfor sittende fast i sitt eget kjære land. 

Vi trengte virkelig en reise for å komme oss bort, og New York er helt perfekt

Helt ærlig var det virkelig nødvendig for oss å komme litt bort fra alt. Selv om livet virker mindre stressende og mer rolig sånt generelt sett, så behøver enhver å kunne reise å se noe annet. New York er det perfekte stedet for en slik avkobling som vi søkte oss. 

De fleste vet allerede at jeg har besøkt og levd i selveste New York i flere år, likevel blir hjertet mitt varmt når jeg endelig får komme tilbake hit. Det er en del av sjelen min som alltid blir gjenværende i denne fantastiske byen. En del av sjelen som blir endelig fullkommen når jeg er på plass igjen.

Faktisk var en ganske god stund siden jeg var på sist reise til Madrid, Spania sin hovedstad.

New York, en etterlengtet reise til USA

Baccarat Hotel and Residences New York

Mitt aller favoritt hotell er Bacarrat Hotel and Residences New York. Dette hotellet er i toppkvalitet, og heldigvis for oss er det også tilgang til Spa. Både bad og behandlinger, dette er absolutt det vi trengte på vår reise. 

 

Hver gang jeg velger et hotell er det et par kriterier som alltid må oppfylles, disse er:

  1. Noen som hilser på oss i døren og hjelper til med parkering, samt kofferter. Det er ikke fordi vi ikke kan ta våre egne kofferter. Det er en god detalj og en velkomst til deres kunder, slik at vi føler at vi er velkomne.
  2. En god og myk seng, behøver jeg gå nærmere på hvorfor?
  3. Spa eller andre “hvile-områder” som basseng eller lignende.

 

Dette hotellet i New York passer absolutt alle mine kriterier og overgår all forventning. 

En reise til New York kan være det de fleste akkurat trenger

Denne turen til var akkurat det vi trengte for en fin og god avkobling. Det finnes også flere sider der man kan få god informasjon til sin New York reise. God reise alle sammen!