Fuktmaske er noe for alle

fuktmaske

Er det en ting jeg syns er veldig undervurdert så er det fuktmasker. Det er en type maske som er perfekt for alle hudtyper, selv om ikke alle tenker på det. Når jeg hører fuktmaske så tenker jeg på en sunn hud med glød. Jeg skal fortelle dere hvorfor alle burde ha en fuktmaske blant sin hudpleie.

Alle hudtyper trenger fukt

Noe som enkelte kanskje ikke er klar over, er at alle hudtyper trenger fukt. Har du fet hud så tenker du kanskje det at det siste du vil er å pøse på med masse fukt… Men det kan faktisk være bra for deg så lenge du gjør det på riktig måte. Jeg har tidligere skrevet en post om hvor viktig det er med nok fuktighet til huden på kroppen, og den kan du lese her. En tørr hud trenger både fukt og fett, mens en fet hud gjerne trenger bare fukt via vann. Det finnes masker for alle behov.

fuktighetsmaske

Du kan jobbe med flere ting på samme tid

Det som gjør at jeg liker fuktmasker så godt, er at det er veldig enkelt å kombinere flere egenskaper, men en maske som skal gi fukt. Du kan jobbe med anti-age, eller du kan jobbe med glød, for eksempel… I tillegg til mye mer. Jeg elsker virkelig det å jobbe med glød natt til fredag eller lørdag. En natt med en fuktmaske som jobber med glød i huden, det er virkelig skjønnhetssøvn.

Tiden du bruker den kan du bestemme selv

Dersom du har fet hud, så vil jeg ikke anbefale deg å sove med fuktmaske. Da kan det være nok å ha den på i 10-15 minutter for å tilføre det du trenger. Dersom du har tørr hudtype, så vil det derimot være ypperlig å sove med masken. Da får din fuktmaske virkelig jobbet med huden din og gått skikkelig i dybden med ingrediensene.

Ansiktsbehandling som boost – hjemmebehandling for varig resultat

Når jeg får spørsmål om jeg anbefaler folk å ta ansiksbehandling, så svarer jeg alltid det samme. Ja, det å ta ansiktsbehandling er fantastisk. Det er deilig, det er avslappende… Du blir dullet med og en profesjonell gir huden din akkurat det den trenger. MEN! Og det er et stort men… Det er viktig at du faktisk gjør noe hjemme også. Det er ikke nok å bare ta en ansiktsbehandling innimellom. Du må faktisk ha en rutine som du følger hjemme også.

ansiktsbehanding med fuktmaske

Enkelt å skape sin egen rutine

Det å bruke fuktmaske i sin rutine er veldig enkelt. Har du tørr hud og sover med masken, så gjør du det kanskje 1-2 netter i uka. Bare velg hvilken som helst du ønsker. Dersom du har en fuktmaske du bruker over kortere tid, så kan du velge deg en dag eller to i uka du skal gjøre det. For eksempel så foretrekker mange av mine kunder søndag, fordi de da ofte ikke har noe bedre å gjøre… Dersom du vil lese mer om masker så kan du gjøre det ved å trykke her. Det er utrolig mange forskjellige masker der ute, så det er veldig fint å prøve seg fram for å finne sin favoritt. Det jeg vil anbefale deg, er at du alltid er sikker på hvilken hudtype og hudtiltand du har først, og velger masker ut fra det.