Fukt til kroppen – det du burde tenke på

Vi kan vel alle være enig om at det er svært uattraktivt med tørre legger. Og forsåvidt resten av kroppen også. For å unngå dette så er det viktig å tilføre fukt til huden på kroppen også. Jeg deler små triks som vil la deg kunne inkorporere det å gi fukt til kroppen din, i din rutine. Det trenger ikke være vanskelig. Jeg lover. 

Huden på kroppen er like viktig som ansiktet

Huden på kroppen vår er noe som ofte blir forsømt. Vi er alle opptatt av å ta vare på huden i ansiktet og tilføre masse fukt, det er jo tross alt det andre kommer til å se. Den kommentaren har jeg hørt ofte. Men hva skjer da når du endelig skal gå i shorts når sommeren er her, og du ikke har gjort noe for huden på kroppen i løpet av et halvt års tid? Den er ikke særlig attraktiv.

fukt til kropp

Skrubbe for å fjerne død hud og tilføre fukt

Et steg som kan være viktig i rutinen på kroppen er skrubb. Jeg har skrevet tidligere om hvorfor det er så viktig å skrubbe når det kommer til ansiktet. Det samme gjelder naturligvis for kroppen! I tillegg så kan huden på kroppen være tykkere, og derfor nesten trenge mer hjelp enn huden i ansiktet, til å kvitte seg med døde hudceller. Jeg vil anbefale at dere bruker en god kroppskrubb et par ganger i uken. Med dette vil huden også kunne ta opp produktene som du tilfører etterpå, mye lettere.

Å velge olje eller krem

Det finnes mange måter å tilføre fukt på. Vi har en klassisk fuktighetskrem, en body yoghurt, en tørrolje, et body butter… Mulighetene er mange! Det er bare å velge og vrake. Finn din favoritt, og bruk den. Det viktigste for meg er ikke hvilken type produkt du bruker for å tilføre fukt, men at du faktisk gjør det. Fukt er utrolig viktig, og det gjelder for hele kroppen. Jeg forstår at du kanskje ikke tar deg tid til å gjøre det hver eneste kveld… Men lov meg at du gjør det et par ganger i uken i alle fall. Når du har brukt tid på å skrubbe så må du fylle på med fukt når huden er klar for å optimalisere opptaket av produktet. Huden din vil takke deg, og du kommer til å føle deg så mye bedre.

olje gir fukt

Min personlige favoritt

Jeg elsker å bruke tørrolje på kroppen min, fordi det gir en fantastisk glød. I tillegg så trekker det kjapt inn og klisser ikke. Det smitter heller ikke av på klærne, så lenge jeg gir den noen minutter til å trekke inn. Så enkelt og digg. Og jeg får komplimenter både fra kvinner og menn om at mine armer og ben alltid har så sunn og fresh hud. I tillegg så er det et tips dersom du bruker selvbruning, at en tørrolje over den (når du har hatt den på i et par dager) kan gi fargen nytt liv.