Coupon Pilots, gavepakke som passet perfekt

Coupon Pilots sine gavepakker

Tiden var inne for å finne den perfekte overraskelsen til Christian. Han skulle nemlig avslutte universitetet og jeg visste at han ville få toppkarakterer. Heldigvis fant jeg en gavepakken som passet perfekt fra Coupon Pilots. Jeg vil nevne kort hvordan prossesen for dette var og hvor lykkelig Christian ble for detaljen. 

Det å gi flotte gaver til hverandre er hyggelig

Faktisk er det veldig viktig å gi flotte gaver til hverandre. Jeg er en av de personene som dessverre ofte glemmer å gi dette til de jeg er glad i. Derimot er det veldig viktig å vise at man bryr seg om hverandre, derfor er det fint med en liten detalj en gang i blant. Dette er spesielt fint når noe viktig skjer i livene våre. Enten om det er uteksaminering fra universitetet, en graviditet, et nytt barn, et nytt hus, en ny jobb eller andre spennende endringer i livet som bør feires. 

I dette tilfellet skulle Christian avslutte universitetet straks og jeg ville finne den perfekte overraskelsen til han. 

coupon-pilots-og-en-fin-overraskelse

En annonse på fine gavepakker fra Coupon Pilots

En dag mellom kundebesøk var jeg innom Facebook og så en annonse for gavepakker fra Coupon Pilots. Først lurte jeg veldig på hva dette var, siden jeg aldri hadde hørt om Coupon Pilots før. Jeg gjorde det som de fleste gjør, jeg hev meg på bølgen om å søke opp Coupon Pilots på Google. Det var flere treff og mange som skrev gode tilbakemeldinger om firmaet. 

Tilbakemeldinger om Coupon Pilots og andre bedrifter

Dette synes jeg er veldig bra, at folk deler sine meninger om et produkt eller et bestemt firma. Det er godt at vi har ytringsfrihet på denne måten, og internett er veldig behjelpelig med alt dette. Uten slike undersøkelser er det ikke mulig å vite om en bedrift eller et produkt er bra eller dårlig. Vi trenger virkelig internett for å kunne unngå samme feil, eller for å kunne nyte samme og gode opplevelser som andre før oss.

Hvordan livet var før tilbakemeldinger og internett

Før internett eksisterte var det vanskeligere med tilbakemeldinger. Alt gikk derfor på rykte og hva dine aller nærmeste sa eller tenkte om de ulike varene eller firmaene. Dette betyr at dersom det var en stylist i ditt nærområde, gikk alle til denne personen. Det var svært sjeldent en person fra Grunerløkka ville kommet til et område som Frogner for å besøke en stylist, eller frisør for den saks skyld. Dette var selvfølgelig veldig synd, fordi det gjorde at svært få mennesker kunne besøke den beste stylisten i byen, rett og slett fordi de ikke hadde mulighet til å få kunnskap og informasjon at nettopp denne bedriften faktisk eksisterte.

Slik har internett gjort det mulig for mennesker over hele Norge og hele verden å åpne seg for nye hjørner der man finner de aller beste på sitt område. Vi har endelig fått muligheten til å oppleve god kvalitet til tross for ulike nabolag og litt reisetid med bil eller offentlig transport.

En vakker gave til de man er glad i fra Coupon Pilots

Etter mine undersøkelser gjennom internett fant jeg at Coupon Pilots har heldigvis utrolig mange vakre gaver som man kan gi til de man er glad i. Det var spesielt tre av disse jeg ikke klarte å velge mellom: Perfekt Hud, Søt Mandel & Shea, Natur Vital. Når det gjelder personlig for Christian så vet jeg at han både elsker en god behandling av huden sin, samtidig som han elsker naturlige produkter og en perfekt sminke. Det var et vanskelig valg. Så jeg tok faktisk alle tre kun for å være helt sikker. Prisene var utrolig gode uansett, og jeg kan ikke sette en prislapp på hvor glad jeg er i ham.

Til neste gang og overraskelse i gave hadde jeg tenkt å invitere han til en reise tilbake til Madrid, det var virkelig mer å besøke der. En veldig vakker hovedstad i Spania.

Registreringen hos Coupon Pilots for å få gavepakken

Selve registreringen hos Coupon Pilots for å få tilsendt gavepakken var ganske enkel. Likevel var det ikke bare å legge disse i den virtuelle handlekurven og så var de på vei. Det krevde først at jeg sendte inn dokumenter på ID og bekreftelse av bostedsadresse. Dette er ganske vanlig i eksklusive klubber, der jeg har opplevd noe av det samme. Heldigvis kan dette gjøres raskt via mobilen, og jeg hadde alle dokumentene allerede lagret på telefonen, så det var kun å laste de opp til nettsiden.

Kun etter et par timer fikk jeg svar på at profilen min var aktivert. Det var da jeg kunne velge de gavepakkene fra Coupon Pilots som jeg var mest interessert i. Deretter måtte jeg betale for frakt for at disse ble sendt til oss. Hele prosessen gikk egentlig veldig enkelt og greit. Det å shoppe via nettet synes jeg personlig er veldig tidsbesparende og effektivt. 

En perfekt utformelse for en vakker overraskelse

I tillegg til fine fysiske gaver, synes jeg det er viktig med en personlig og godt utformet tekst som blir den virkelige fine overraskelsen. Dette blogg-innlegget er skrevet etter overraskelsen er levert, så med tanke på dette deler jeg med dere også hva som ble levert til Christian. Her er en fin idé dersom dere også vil gi en spesiell detalj til deres kjære:

“Til min kjære Christian. Du har jobbet hardt den siste tiden. Hardt arbeid er aldri forgjeves, husk dette. Ved din dedikasjon, konsentrasjon og den energien som du har investert i dine studier vil du for alltid være takknemlig for. Du synes nok det har vært hardt, men du vil se at det var verdt det. Nå har du åpnet deg for andre tankemønstre, andre måter å se et problem på. Du har lært å jobbe i team, du har lært å jobbe gjennom en hel natt med stress og press. Ikke minst har du lært at det viktigste i livet er ikke jobben, men andre faktorer har alltid større betydning. Likevel, du har vært konsentrert i disse årene, og jeg er utrolig stolt av deg. Alt du har gjort, har du gjort for din og vår framtid. Nå vil du se at ting vil bli enklere for deg, og du vil få den jobben du alltid har ønsket deg. Husk at man aldri er utlært i livet, til tross for at studiene dine har blitt avsluttet. Husk å vær ydmyk og du vil lære noe nytt hver eneste dag. Gratulerer så mye. Du er flink”.

Hver person har sine egne mål og tanker om livet. Det er viktig at hvert enkelt skriv og brev er utformet spesielt til den personen som du selv er glad i. Dette er kun et eksempel.

et hyggelig brev sammen med gaven fra coupon pilots

Forsinkelse i forsendingen av gavepakken fra Coupon Pilots

Etter et par dager hadde jeg fortsatt ikke mottatt gavepakken fra Coupon Pilots. På deres nettside står det at forsendingen av gavepakken skulle være innen 7 dager. Det var derfor en forsinkelse her og jeg tok kontakt med kunderservicen hos Coupon Pilots.

Kontakt med kundeservicen til Coupon Pilots og hjelpen jeg fikk

Heldigvis tok det kun noen minutter før jeg fikk svar fra kundeservicen til Coupon Pilots og fikk god hjelp fra de. De kom raskt tilbake og spurte om jeg muligens hadde registrert profilen min med en annen e-post adresse, siden de ikke kunne finne meg i systemet. Det var helt korrekt at jeg faktisk hadde sendt de en e-post fra min bedriftsmail, men jeg utførte selve bestillingen med min private e-post. Så det var forståelig at de ikke kunne finne meg i systemet med den mailen som jeg hadde sendt til de.

Forsinkelser i leveringen på grunn av viruset

Med tanke på Corona forklarer Coupon Pilots at det var forsinkelser av bestillingen for denne gangen. I stedet for 7 dager blir det derfor 7 virkedager. De forklarer at det vil ta litt tid å desinfisere alle pakkene ved ankomst til Norge. Forsåvidt var det god respons og raskt levering med Coupon Pilots, og det var tydelig at det er Norge som er strenge ved grensene og ankomst av pakker. Norge har egentlig vært ganske så strenge med dette hele veien helt siden mars 2020. Fordi de er veldig forsiktige med tanke på viruset, her skal ingenting komme inn, og det er jo egentlig kjempe bra.

Jeg var veldig heldig siden jeg planla ekstra tid for å shoppe overraskelsen til Christian. Nesten alltid har jeg vært forsiktig og ikke en spontan person. Med tanke på dette så hadde jeg absolutt tid til å vente et par dager ekstra på denne leveringen.

Coupon Pilots og deres perfekte gavepakker

Endelig fikk vi gavepakkene fra Coupon Pilots og de var helt perfekte! Presentasjonen var unik for både den naturlige, den med hudsminken og den til myk kropp og bad. Vi kan begge to absolutt anbefale de ulike varene som finnes i deres nettbutikk. 

Dersom det er andre nettbutikker med flotte overraskelser hadde det vært fint å notere ned disse. Jeg liker å undersøke kvaliteten til hver enkelt bedrift, og spesielt med tanke på hårprodukter eller til styling. Likevel synes jeg absolutt at denne bedriften har god kvalitet på både sine ferdiglagde pakker, i tillegg til de individuelle varene som man kan kjøpe utenom.