Eksklusiv klubb i Nemow Beauty

Eksklusiv klubb i Nemow Beauty

Bedre produkter, bedre priser, bedre resultat – en eksklusiv klubb i Nemow Beauty der bare den aller beste kvaliteten blir presentert.  Jeg ble selvfølgelig medlem i denne klubben hos Nemow Beauty, og vil ta deg igjennom hvorfor jeg tok en slikt valg.

Kjøp av produkter og hvor skal man starte

Jeg vet veldig godt at det er et hav av alternativer der ute. Ved kjøp og bestilling av produkter kan det være veldig vanskelig å vite hvor man skal starte. Jeg gir dere følgende spørsmål for at dere selv kan lage deres egne lister og føre en egen kontroll gjennom prosessen:

-Hva er situasjonen 

-Hva skal gjøres for å løse situasjonen 

-Hvilke ingredienser og oppskrifter er best for løsningen av situasjonen

-Hva er budsjettet 

-Hva er ønsket resultat

 

Ved å gjøre en slik enkel og nødvendig liste er det enklere for hver enkelt å forstå hvor dere ønsker å fokusere på. I tillegg kan man kartlegge i hvilken kategori dere skal lete under. I tillegg er det viktig å forstå budsjettet dere har lagt frem, slik at man kan se opp mot hverandre kvalitet og det faktiske resultatet. 

Grundige undersøkelser gir resultater

Vi alle vet at grundige undersøkelser alltid gir gode resultater. I motsetning til den forbigående generasjonen er vi så heldige til å ha ubegrenset tilgang til verdens internett. Her kan vi i timesvis gjøre gode undersøkelser for å analysere informasjonen som vi behøver til å kunne skape det resultatet vi ønsker. 

Timer, tid og sekunder er det svært få av oss som har tilgjengelig på i disse travle dager. Før man hopper inn i verden av internett og undersøkelser bør man derfor sette et konkret tiltak på hva man faktisk har behov for, i motsetning til å kaste seg ut i dette helt uten en vei og et spesifikt mål. 

Hva er Nemow Beauty

Plattformer for spesifikke produkter er et godt og smart mål mot veien for optimale resultater av de ulike situasjonene. Det finnes derimot en hav av slike plattformer, helt fra noen bedrifter i Kina som bruker måneder i leveringstid, til plattformer i USA der man plutselig vil få en uventet økning i totalprisen grunnet toll ved grensen til Norge. 

Det er her Nemow Beauty kommer inn i bildet. Jeg har aldri opplevd en slik plattform som er ikke bare logisk, har kvalitetsprodukter, god service og i tillegg en god tid på levering. For meg som fokuserer på en kvalitetslook ser jeg også alltid etter kvalitet på produktene. Man kan ikke forvente en strålende finish dersom man ikke legger fokus og energi på en bestemt og god vare. 

Nemow Beauty har et endeløst hav av gode produkter. Alt fra sminke, klær, hudpleieprodukter, og til sist, men ikke minst: hårprodukter. I tillegg til dette kan du finne de ulike produktene i deres søkemotor hos Nemow Beauty. Det er mulig å søke både på merkenavn eller også via kategori. I vårt tilfelle søkte jeg opp alt om hår på nettsiden til Nemow Beauty for å kunne se hva som kom opp, til vår positive overraskelse kom det opp de varene som jeg ønsket å kjøpe. Med nøyaktig disse varene vet jeg at jeg kan få et godt resultat og finne løsningen på vår situasjon.

Klubben til Nemow Beauty

Det som gjør Nemow Beauty spesielt er at de har en egen klubb. I denne klubben kan du skrive deg opp som medlem, og ved å være medlem så åpner døren seg og presenterer et fjell av unike priser. 

Jeg har en stor tro på at uavhengig av hvilken plattform du velger, vil man alltid måtte skrive seg inn på en slik måte at man skaper et medlemsskap. Det er kun gjennom å være spesielt medlem hos en bestemt plattform at man kan nyte godt av ekslusive tilbud til ekstremt gode priser. 

Medlemsskapet hos Nemow Beauty har en månedlig avgift som betales automatisk til dem fra en spesifik konto. Kanskje man tenker at man ikke vil betale for noe dersom man ikke er sikker på om man vil bruke tjenesten som de tilbyr – her kan man ikke ta mer feil. Hver måned følger det med en voucher, en kupong med et spesifikt beløp der man kan handle og få en rabattert pris før man gjør en ny bestilling. Dersom dere fungerer på en optimal måte slik som oss, er jeg sikre på at dere er ute etter nye og oppdaterte produkter, det siste som er nytt, og dere vil være de første som tar i bruk disse og tester disse ut.  

Kvalitet er verdt det

Hvorfor tror dere det ikke verdt å ikke investere i kvalitet? Vi har alle hørt om “you get what you ask for”. Dette er en setning jeg lever etter. Investerer man i kvalitet får man optimale resultater. Punktum. 

Flere av dere har kontaktet meg i den forbindelse å få veiledning, støtte og tips. Det første jeg innser og fokuserer på er kvaliteten på produktene som dere bruker. Til ingen overraskelse ser jeg med en gang at resultatet blir automatisk bedre ved utbytte av visse varer. Jeg nevner med en gang dette og innsetter dette første steget også i hele tatt før vi analyserer teknikk, metode og attitude. 

Produkter vi kjøpte fra Nemow Beauty

I over en tid har jeg jobbet ved side av side med en hårsalong som fokuserer på hårtap, spesielt med tanke på tap av menn. I den forbindelse ønsket jeg å prøve de fresheste løsningene vedrørende tap fra Nemow Beauty. Se noen av disse her: 

 

Nemow Beauty produkt mot hårtap

Her vil jeg fokusere på de 5 første ingrediensene slik at dere kan forstå hvorfor dette produktet vil være optimalt mot hårtap: Innhold: 1. Aqua 2. Cyclopentasiloxane 3. Quaternium-87 4. Cetrimonium 5. Glycerin

 

Kan dere se hvorfor denne vil være så effektiv? 

 

Nemow Beauty serum mot hårtap

I tillegg til dette kjøpet så vi nærmere på et annet og et helt spesielt produkt fra Nemow Beauty. Jeg er sikre på dere aldri før har prøvd. Det er nemlig veldig vanskelig å få ta på i Norge:

 

Ved hjelp av kun disse to varene er vi positive til at vår kjære kunde og kollega vil kunne løse sine situasjoner og forebygge hårtap. Ikke nok med det, skape nytt og mer hår for sine glade kunder. 

 

Litt om hårtap

For å kunne forstå hvordan hårtap fungerer, og derav kunne finne et resultat, er det essensielt at vi vet hvorfor det skjer for mange, men ikke for alle. I tillegg til stress, sykdommer og press fra det daglig livet, finnes det også andre faktorer som gjør at én kan oppleve tap.

Hormoner er hovedårsaken til at noen får tap mens andre ikke. Nærmere refererer jeg til de mannlige hormoner, testosteron. Noen menn og kvinner har mer testosteron i kroppen enn andre. Spesielt i løpet av alderen vil man merke en endring i hormonbalansen. Derfor vil man se at man vil oppleve tap. 

Løsningen finnes alltid

Løsningen finnes alltid. Det beste tipset er selvfølgelig å ta det med ro, ikke stresse, nyte livet og å slappe helt av. 

Videre vil jeg dele med dere at det finnes spesielle ingredienser som er dyptvirkende i hodebunnen, slik at kollagenet ikke stivner. Det er denne perfekte oppskriften som forhindrer at hårsekken dør og også faller av. 

Derfor, når dere leter etter produkter mot hårtap, vet dere nå hva dere vil se etter. Når det gjelder hud er det også viktig med visse steg for en perfekt glød. 

Neste kjøp hos Nemow Beauty

Etter funn for å motvirke hårtap hos Nemow Beauty er vi ganske spente for å kunne finne helt spesielle nyheter hver eneste måned. Vi vet at det ikke bare er snakk om tap av hår på hodet, men også øyenbryn, der flere ser etter en tykkere og mer formede øyenbryn den dag i dag.  Kan serum for tykkere øyenbryn bli vårt neste kjøp hos Nemow Beauty?

Jeg har lagt merke til at det finnes alle slags produkter for hår hos Nemow Beauty. Alt fra shampoo, balsam, behandlinger, styling produkter og ikke minst vakre børster for enhver hårtype. 

Forblir man medlem i Nemow Beauty klubben?

Så, spørsmålet som de fleste lurer på er om man forblir medlem i Nemow Beauty også etter de første kjøpene. Svaret blir nærmere forklart for dere alle sammen her. 

Hver eneste måned får man som nevnt ovenfor et spesielt gavekort, eller en kupong på en nytt kjøp. Én lurer kanskje på hva man kan kjøpe seg? Det som er helt spesielt er at hver eneste måned vil det komme nye nyheter. Hyheter som er vanskelig å få kjøpt her i Norge. Dermed kan man bestille og teste ut noen av de mest ønskede varene. Alt dette kan selvfølgelig bestilles fra stuen og sofaen til hvilken som helst tid man selv måtte ønske. Man behøver ikke reise til Paris, byen som drømmer oss bort til de beste produktene i skjønnhet.

Til slutt vil jeg legge til at leveringstiden var kort hos Nemow Beauty, og alt ble tilsendt til vårt nærmeste postkontor. I ettertid fikk vi testet kjøpet, og man kan se veldig gode resultater fordi kvaliteten på kjøpet var på topp!

For mer informasjon vedrørende hår, sminke, skjønnhet, hud, stil eller annet, kan dere kontakte meg gjennom vår e-post adresse. Her kan vi finne en tid sammen som passer best for alle. Slik at vi kan nøye gå igjennom hvilke tiltak som dere må iverksette for å kunne få en bedre og optimal fungerende salong og gode resultater på deres tjenester.