Blond, hva bør man tenke på hvis man vil bli platina?

blond, platina og hva du må tenke på

I disse dager er det svært populært å bli blond. Mange lurer på hvordan man skal gå frem med tanke på skifte av hårfargen sin. Det finnes mange gode tips og triks til hvordan man kan få den aller beste fargen. Her får du eksperttips på hvordan du kan få det absolutt helt perfekt.

Hvorfor vil du velge å bli blond?

Høsten har allerede kommet og vinteren er på vei. Det blir mørkere tider fremover og mange føler at de vil lyse sin hverdag med å ta en skikkelig makeover. Noen tyr til fargerike klær, som for eksempel rosa eller gule klær når dagene blir mørkere, mens andre griper tak i sin egne skjebne og farger håret platinablondt. Det er opptil hver enkelt å velge sin egen riktige vei.

Hva man bør tenke over når man blir blond

Ofte kan man raskt skade håret dersom man ikke er forsiktig. Det er viktig at man tar noen skikkelig gode hårkurer før og både etter en slik behandling. Det beste er å unngå å ha veldig tørt hår før selve dagen der endringen faktisk skal utføres. 

Når du først starter prosessen må du tenke at det kan ta veldig lang tid. På samme tid kan hodet ditt føles veldig varmt, men ikke vær redd, det er helt vanlig når man gjør en slik endring. Det kan være at første gang får du ikke det resultatet som du ønsker deg. Kanskje du må gjennomføre alt én gang til. 

Etter at pigmentene har blitt tatt bort kan man endelig sette i den ønskede tonen. Alt kan gjøres litt vondt, og forhåpentligvis er du ikke allergisk. Sjekk dette gjerne med din stylist før du bestemmer deg for en slik behandling. 

Hvordan opprettholde en vakker og fin hårfarge

Du må være forberedt på å besøke stylisten din hver fjerde til sjette uke for noen touch-ups. Det kommer selvfølgelig an på hvor raskt alt vokser ut. Mens du er hjemme kan du passe på å bruke blå-shampoo. Denne shampooen vil fjerne det gule som lett kan komme frem kun etter noen dager eller uker, dersom du ikke følger nøye etter. 

blond, toner og fargebehandling for best hårfarge

Føler du at du trenger noen tips til gode produkter for å opprettholde en blond farge kan du også finne disse i Honest Kiss sin nettbutikk.

Et ekspert-tips er å velge riktig merke når det kommer til denne shampooen, dersom du velger en som er utblandet kan du risikere at den ikke gir samme effekt. Spør gjerne din stylist om hvilket merke som er best.

Siste tips for en perfekt blond farge

Denne endringen kan være veldig tidskrevende og du vil også merke det på lommeboken din. Husk å passe på å stadig gjennomføre behandlinger for å unngå skade. Vær også tålmodig! Dersom å bli blond er din drøm, vil du føle at det absolutt er verdt strevet, fordi det er jo også veldig vakkert.

Hvis du ønsker å lese enda mer om denne prosessen kan jeg absolutt anbefale Scharzkopf sine hjemmesider for ytterligere informasjon.